lørdag den 5. april 2014

Timianruller med spidskål


Start med timianrullerne.



Grønne friske asparges
Et par kviste frisk timian
Parmaskinke



Rulles og lægges i et smurt ildfast fad.
Sættes i en 200 gr. varm ovn i ca. 15 minutter.

Læg derefter et par skiver mozzarella ost på - giv rullerne yderlig 3 - 5 minutter. Kun lige til osten smelter.
Jeg kom desværre til at give mine lige 1 - 2 minutter for meget...  men så kan jeg lære det kan jeg...   hæ hæ  ;o)
Men de smagte himmelsk alligevel  :D


Snit spidskål fint.

Dressing:
  • 3 spsk. olivenolie.
  • 1 tsk. honning.
  • 1 tsk. sennep
  • salt, peber
  • Citron efter behag
Bland dressing og hæld den over den fintsnittede spidskål - vend kålen i dressingen.

Vær så god, så er der et sundt måltid  :D   ligger godt i maven.


Nåee ja...   og en pærer. Man kan også drysse lidt hakket mandler over den der kål. 

Bon appetit  ;o)






Ingen kommentarer:

Send en kommentar