mandag den 7. juli 2014

Nye kartofler

Nogen gange skal det bare være helt enkelt. Specielt nu hvor mange gode grønsager pibler op af jorden til gavn og glæde for ganen.









  • Kartofler - skrubbes
  • Løg - skylles og snittes
  • Grønkål - skylles og snittes
  • ½ - 1 tsk. karry
  • 1 tsk. rørsukker (fremhæver den naturlige sødme i løg)
  • salt og peber
  • 1 kvist frisk rosmarin
Skrub kartoflerne og sæt dem over at koge.
Snit løg og grønkål.

Varm en pande op med lidt olivenolie og smør. Lad det bruse op. "Brænd" karry af og tilsæt først løgene. Giv den et par minutter inden grønkålen og rosmarin tilsættes. Giv retten lidt salt og peber. Svits det hele yderlig ca. 5 minutter.

Hæld vandet fra kartoflerne når de er kogt færdige.

Nydes sammen med en klat koldt smør  :)


Bon appetit  :)


Og grønsagerne er jo biodynamiske ude fra Karl Henning Mikkelsen, Brande 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar